Kaweesakova nátierka

kaweesakova-natierka-1

Suroviny

1 kaweesakova bobuľa
1 menšia cibuľa
1 strúčik čerstvého cesnaku
citrónová šťava
soľ
mleté čierne korenie
10 cherry paradajok

Postup

1. Kaweesakovu bobuľu po dĺžke prekrojíme na polovicu a vyberieme jadierka.

kaweesakova-natierka-2

2. Bobuľu vydlabeme a dužinu v mise roztlačíme vidličkou. K dužine pridáme citrónovú šťavu, aby pomazánka nestratila peknú filaovú farbu. Bez citrónovje šťavy by na vzduchu mohla ohnednúť. Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a dôkladne premiešame.

kaweesakova-natierka-3

3. Očistíme cibuľu aj cesnak. Cibuľu nakrájame na malé kúsky, cesnak pretlačíme cez lis. Cherry paradajky nakrájame na osminky a všetko pridáme k filaovej zmesi.

kaweesakova-natierka-5

4. Hotovú nátierku natierame na čerstvý chlieb alebo na hrianky. Prípadne ako dip k nachos.

kaweesakova-natierka-5

Dobrú chuť!

Späť na ostatné recepty

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *